Het energetisch reinigen van woningen en ruimtes

In en om ons huis kunnen er energieën zijn die schadelijk voor onze gezondheid zijn.
Van nature vermijden we slechte plekken en zoeken we plaatsen op waar we ons goed voelen.
“Je voelt je ergens direct thuis”.
“de rillingen lopen over je rug”.
“de sfeer is hier te snijden”.

We hebben allemaal wel eens zo’n gevoel gehad, dit is energie die niet zichtbaar is
De energie die alles verbindt noemen we de universele levensenergie of Chi.
Alle materie is energie. Chi bestaat uit Yin en Yang, de twee tegenpolen.
Wanneer nu de balans tussen Yin en Yang is verstoord, kan dat invloed hebben op onze geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Er kunnen meerdere verstoringen zijn: geopatische, zoals o.a. wateraders, aardstralen, Electro smog en energetische, de zogenoemde entiteiten, energieën van mensen en/of gebeurtenissen die nog in huis of in de omgeving aanwezig zijn.

Het belangrijkste verblijf in huis is de slaapkamer, ons lichaam moet in alle rust weer opgeladen kunnen worden voor de komende dag.
Het is dus van het allergrootste belang dat deze ruimte vrij is van straling en ongewenste energieën.
Ook de zitkamer en de keuken zijn plaatsen die storingvrij moeten zijn.
In de omgeving kunnen ook storende elementen aanwezig zijn, zendmasten, hoogspanningskabels, spoorbanen e.d.

Als u een ander huis betrekt en de vorige bewoners hebben veel ruzies en andere narigheid gehad, dan blijft deze zware en nare energie hangen en zal door kinderen en gevoelige personen altijd ervaren worden, waardoor deze niet op hun eigen manier kunnen functioneren, ze voelen zich niet op hun gemak, slapen slecht, huilen veel, hebben nare dromen, zijn moe en angstig en niet zichzelf.

Deze energetische reinigingen zijn om uw huis te ontdoen van de oude energieën, die horen bij de vorige bewoners, vervelende plekken en zware energieën, entiteiten.
Entiteiten zijn personen die overleden zijn maar nog geen afscheid van de aarde hebben kunnen nemen, personen die niet weten dat ze overleden zijn, ze zijn te snel gestorven. Hun geest is nog hier op aarde, zij vragen aandacht maar kunnen niet begrijpen dat niemand hun ziet of hoort. Zij voelen zich in de steek gelaten en begrijpen het niet. Zij zoeken vaak gevoelige personen op om aandacht te krijgen, om geholpen te worden, deze gevoelige personen ervaren dat als veel kou om hun heen, moeheid, onrust, enz.

Hoe ga je te werk:

Laten we voorop stellen dat er meerdere wegen naar Rome leiden en dat er dus meerdere manieren zijn maar dat deze onze voorkeur heeft.

Je begint in huis alle ramen en deuren te sluiten en let op eventueel aanwezige rookmelders door ze uit te zetten of even een plastic zak eromheen.

Neem een schaaltje of abelone schelp en wat salie, steek de salie aan en blaas weer uit waardoor de salie gaat roken.

Begin op 1 punt in huis bijv. in een eengezinswoning op zolder, ga nu de ruimte op zolder vullen met de rook, eventueel met behulp van een veer om de rook te verspreiden, en neem zeker alle hoekjes, gaatjes, en schuine kanten mee.

Ga zo door het hele huis, neem ook de badkamer, toilet en meterkast mee. Als alles in de rook staat ga je weer naar het eerste punt (in een kleine woning even een paar minuten wachten) en zet alle ramen en deuren open, zodat er een flinke trek ontstaat die alle rook mee naar buiten neemt, en op deze manier de negatieve energie met zich mee neemt. Hierbij kun je een intentie meegeven en vragen of alles wat niet bij je hoort of je niet meer dient met de rook mee naar buiten mag waaien. Als er goed gelucht is ben je klaar met reinigen maar de energie in huis is nu leeg. Om de energie in huis toch zo lang mogelijk optimaal te houden kun je de energie gaan invullen met een etherische olie of wierook met zuivere ingrediënten die de aarde energie bevatten.
(dit in tegen stelling tot synthetische geurstoffen die dus alleen geur verspreiden maar niets voor de energie doen) ook een aura/airspray kan hiervoor gebruikt worden.
Een voorbeeld van een geschikte wierook zijn onze therapeutische hand gerolde wieroken of de angel incenses. De aura/air sprays van Toermalijn Dordrecht zijn hier ook zeker geschikt voor. Kijk welke energie je graag neer wil zetten en kies aan de hand daarvan je product.

Loop weer dezelfde route door je huis en kleur de energie in met de rook van de wierook of de spray en gebruik eventueel weer de veer om goed te verspreiden. Als je alle energie weer gevuld hebt zal je zeker merken dat het heel anders aanvoelt in huis.je kunt de energie de komende weken nog onderhouden met de spray of wierook zodat je optimaal kan genieten van je eigen sfeer.

U vind in onze webwinkel de benodigde producten als u uw woning of ruimte zelf wilt reinigen.  

Voor eventueel advies bij het kiezen van de producten kunt u ook contact met ons opnemen via mail, WhatsApp of telefoon
(als wij niet bereikbaar zijn spreek dan een boodschap in, dan bellen wij u terug op een later tijdstip)